0850 840 6665

24/7 Bize Ulaşabilirsiniz

Çalışma Saatleri

Hafta İçi Saat 10.00- 23.00 Hafta Sonu 10.00-22.00

İmplant Nedir?

Son dönemde en çok konuşulan ve tarafımıza en çok soru gelen konulardan bir tanesi de implant konusudur. Uygulama yöntemi nedir, neden tercih ediliyor bu konuyu ele alacağız.

Eksik dişlerin yerine önündeki arkasındaki sağlam dişler kesilerek boşluk olan bölgeye köprü yöntemi ile dolduruluyordu. Günümüzde hala bu yöntem geçerliliğini korusa da sağlam dişlere hiç zarar vermeden implant yöntemi ile eksik dişlerin yerini doldurabiliyoruz. Her diş tedavisinden implant yöntemi kullanılamayabiliyor. Diş etlerinin zayıf olması gibi durumlarda implant yerine köprü yöntemi tercih edilebilir.

İmplant yöntemi eksik dişlerin tedavisinde günümüzde kullanılan en yaygın yöntemdir. Çene kemiği içinde yerleştirilen titanyum vidaların üzerine yerleştirilen diş protezleri sayesinde eksik dişler doldurulmuş, eskisi gibi sağlıklı kullanılabilir hale gelmektedir.

İmplant yönteminin en büyük avantajı köprü ve diğer eksik diş tedavi yöntemlerinin aksine ağız içindeki diğer dişlerin hiçbirine zarar vermemektedir.

İmplant tedavisi 18 yaşını doldurmuş, çene ve yüz gelişimini tamamlamış herkese uygulanabilen bir yöntemdir. Tedaviye başlamadan önce çekilen röntgen ile çene ve ağız sağlığının implant için uygun olup olmadığı tespit edilir. Kemik erimesi olan kişiler gerekli tedaviyi uyguladıktan sonra implant tedavisi görebilirler.

İmplant tedavisi uygulanırken lokal anestezi yapılır ve vidaların yerleşme sürecinde ve sonrasında hasta hiçbir şekilde acı duymamaktadır.

Eryaman implant tedavisi ile ilgili daha fazla bilgi almak için 0850 840 66 65 destek hattımızdan veya websitemizin canlı destek hattından bize ulaşabilirsiniz.

Call Now ButtonRandevu Al