0850 840 6665

24/7 Bize Ulaşabilirsiniz

Çalışma Saatleri

Hafta İçi Saat 10.00- 23.00 Hafta Sonu 10.00-22.00

Alyadent Ağız ve Diş Sağlığı Klinikleri
Size En yakın Şubemizi Ziyaret Edebilirsiniz.
Diş Tedavisinde En İyi Metodlar
Ağız ve Diş Sağlığınız İçin En İyi Uygulamalar Alyadent'te
Alanında En İyi Hekimler
Alyadent'te Tedaviniz En İyi Hekimler Tarafından Uygulanır.

Tedavilerimiz

eryaman dişçi

Alyadent

Alyadent olarak, yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile Eryaman başta olmak üzere Sincan, Yaşamkent, Yapracık ve Etimesgut’ta Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti vermekteyiz.

Uzman kadromuz ile her zaman en iyiyi sunmak gayreti içerisinde bulunan Kliniğimiz de kendinizi ve sevdiklerinizi güvende hissetmenin ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Diş Beyazlatma

Estetik diş hekimliğinin en popüler prosedürlerinden birisi diş beyazlatmadır. Doğru uygulandığı takdirde diş beyazlatma dişlere hiçbir zarar vermez, dişlerin yapısında yıllar içinde oluşmuş olan, temizlikle çıkmayan lekelenmeleri dişlerinizden uzaklaştırır. Diş beyazlatma ile çok daha temiz, beyaz ve göz alıcı bir gülüşe sahip olmakla beraber, en önemlisi orijinal diş dokunuz tamamen korunmaktadır.

Bazı insanlar günde iki kere dişlerini fırçalayarak ve düzenli doktor kontrollerinde yapılan temizlikle sağladıkları diş beyazlıklarından memnundur. Ama tabiki herkes daha beyaz ve çarpıcı gülüşlere sahip olmak ister. Dişlerinize ne kadar iyi bakarsanız bakın yıllar içinde ciddi renk değişiklikleri oluşacaktır. Dişlerde görülen renk değişikliklerinin pek çok sebebi olabilir.

eryaman dişçi

Neden Alyadent?

Eryaman Diş Polikliniği ve Sincan Diş Polikliniği, tanı ve tedavinin yanı sıra, çağın gerektirdiği altyapısı, alanında uzman ve deneyimli hekim kadrosu ile koruyucu sağlık hizmetlerine önem veren bir sağlık kuruluşudur..

Endodonti (Kanal Tedavisi)

Dental pulpa (diş kökünün içindeki diş siniri ve damarlardan oluşmuş dişin rejenerasyonu ve hissini sağlayan doku) ve kökün etrafındaki dokuların (periodonsiyum) tedavisiyle ilgilenen diş hekimliğinin uzmanlık dallarından biridir.

 

Ortodontik Tedavi

Ortodonti diş çapraşıklıklarının düzeltilmesi ile uğraşan bir diş hekimliği branşıdır. Ortodonti, dişler ve çenelerin işlev ve estetiğini ideale ulaştırarak bireyin yaşam kalitesini yükseltmesine katkıda bulunan bilim dalıdır.

 

Uzman kadrosu ve ileri teknolojiyi birleştirdiği hizmetlerini,koşulsuz hasta memnuniyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Zirkonyum Protez

Zirkonyum diş beyaz renkli bir metal üzerine porselen kaplama uygulamasıdır.Zirkonyum kaplama pürüzsüz ve doğal diş görünümü vermesi sebebiyle son zamanlarda yaygınlaşan ve hastalarımız tarafından en çok talep gören bir uygulamadır.

Ağız , Diş ve Çene Tedavisi

Ağız boşluğu, çene kemikleri ve dişler ile ilgili iltihabi ve tümöral rahatsızlıkların tedavisi ile çene-yüz bölgesinin gelişimsel bozuklukların tedavisi ile ilgilenen diş hekimliğinin uzmanlık dalıdır.

 

Blog

Şubelerimiz

Eryaman Diş

Eryaman Diş

Eryaman Diş Polikliniği | Alyadent İletişim Bilgileri Adres Eryaman, Rainbow Residence, Şeker Mah, 1417. Cd. No: 7-B, 06790 Etimesgut/Ankara Çalışma Saatlerimiz 09:00 AM – 22.00 PMHergün Telefon Merkez: 0312 280 42 42Cep: 0543 668 40 68 https://youtu.be/zRaOLOHDkNQ Alyadent Eryaman ; Diş Hekimliği konusunda uzman ekibiyle siz değerli hastalarına hizmet vermekten gurur duyarız. Eryaman Diş olarak size vermiş olduğumuz hizmetler kısaca şöyledir ; İmplant , Zirkonyum kaplama , Ortodonti , Endodonti , Pedodonti , Ağız ve Diş Sağlığı ,  Çene Cerrahisi ve daha bir çok bölüm …  Eryaman Diş Hastanesi olarak ; hasta memnuniyeti bizim için çok önemli olup , performans çizelgemize baktığımızda başarılı olduğumuzu gördük . Bütün yorumlar “gerçek olan”  olumlu ve başarılı. Bizim içinde önemli olan kısım işte bu .  İlerideki hedeflerimiz bu kaliteyi hiç bir zaman bozmadan büyükmek ve ilerlemektir. Bizim için sağlığınız her şeyden daha önemlidir. 

Sincan Diş

Sincan Diş

şubemizden görüntüler İletişim Bilgileri Adres Andiçen, Ahi Mesut Blv 252 B, 06930 Sincan/Ankara Çalışma Saatlerimiz 09:00 AM – 22.00 PMHergün Telefon Merkez: 0312 264 80 00Cep: 0 554 499 14 12 2009 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan Alyadent Sincan Diş ve Ağız Sağlığı Polikliniği’nde her bir hastamıza, en üst seviyede saygı ve önem göstererek sağlık hizmeti vermekteyiz. Ağız ve diş sağlığında yetkin olduğumuz; protetik diş tedavisi, ağız diş çene cerrahisi, pedodonti, periyodontoloji, ortodonti ve radyoloji uzmanlıklarımız ile güncel yerli yabancı yenilikleri sistemli bir şekilde takip ediyor ve hastalarımıza uygulamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sincanda son zamada birçok Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri açıldı. Açılan bu diş klinikleri, klinikler arası rekabet oldukça artmış olsa da sloganımız olan “Alyadent ile sağlığını şansa bırakma” fikri ile bize güvenebilirsiniz diyebiliriz. Ankara’nın farklı yerlerinde şubelerini açarak ağını geliştiren Alyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hala Sincan’da lider konumunda bulunuyor. Pandemi dönemi boyunca hijyen önlemleri almada ilk hareket eden kliniklerden biri olarak; özellikle farklı alanlarda uzmanlaşmış deneyimli hekim kadromuz ve asistan sayımızın fazlalığı ile hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamada geri kalmıyor ve kesintisiz bir sağlık hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ankara Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizden randevu almak için websitemizdeki numaradan 7/24 iletişime geçebilirsiniz. Endodonti, kanal tedavisi, implant ve zirkonyum tedavisi başta gelen tedavi yöntemlerindendir.  Endodonti tedavi yöntemi olarak da bilinen kanal tedavisi enfekte olmuş veya çürümüş dişleri

Yaşamkent Diş

Yaşamkent Diş

Yaşamkent diş deyince akla ilk sırada gelen Anka Meydan yaşam alanında bulunan Alyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği‘miz Yaşamkent dişçi ihtiyacınızı karşılayan başlıca kurumlardan biri. Ankara’nın son zamanlarda parlayan yeni yaşam alanlarından olan Yaşamkent yerleşimle birlikte yanında pek çok ihtiyaç getiriyor. Bu ihtiyaçların en başında da sağlık merkezleri geliyor. Her sindirimin başlangıç noktası olan ağız ve diş sağlığımız da önemli bir yer tutuyor. Polikliniğimizde endodonti, kanal tedavisi, implant, zirkonyum kaplama, çocuk diş ve çene estetiği birimleriyle hizmet vermekteyiz. Uzman ve tecrübeli ekibimizi oluşturan diş hekimlerimiz ve sağlık asistanlarımız dişleriniz için gerekli tedavilerin en doğrusunu doğru hijyen şartları altında sizin için gerçekleştiriyorlar. Tanı ve tedavinin yanı sıra, çağın gerektirdiği altyapısı, alanında deneyimli yaşamkent diş hekimi kadrosu ile koruyucu sağlık hizmetlerine önem veren bir sağlık kuruluşuyuz. Sağlık hizmetlerine bakış açısı, hizmeti sunuş şekli ve sürekli kalite iyileştirme faaliyetleriyle alanında örnek gösterilen bir Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, hedefimiz her hasta için güzel bir gülümseme yaratmaktır. Gülüş Estetiği konusunda uzmanlaşan şubemiz dişlerinizi estetik bir görünüme dönüştürecektir. Gülüş tasarımı bireyin ağız ve yüz anatomisine estetik bakımdan en çok yakışacak diş tasarımı analizidir. İdeal gülümseme, dişlerle ve dudakla uyumu olarak değerlendirilmelidir. Bunun için diş hekiminiz öncelikle gülüş tasarımı kriterlerine uyup uymadığınızı kontrol edip sorunlu bulduğu bölgeleri tespit ettikten sonra

Çayyolu Diş

Çayyolu Diş

Alyadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ailemizin en yeni şubesi Çayyolu Yaşamkentte artık hizmetinizde. Deneyimli kadromuz ile size her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan kliniğimiz artık Çayyolu diş hekimi arayışınızda tek tercihiniz olacak. Çayyolu ağız ve diş polikliniği, hastalara mutlak özen ve hijyen koşullarını gözeterek endodonti, kanal tedavisi, implant, zirkonyum kaplama, çocuk diş ve çene estetiği birimleri ile hizmet sağlayan kapsamlı bir çayyolu diş hastanesidir .Yeni şubemizi açarken Çayyolu diş kliniklerinin sayıca fazla olmasının rekabeti artırdığının farkında olsak da diğer şubelerimizde sunduğumuz ve olumlu geri dönüşler aldığımız hizmeti Çayyolu halkına sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Özellikle Çayyolu bölgesinde talebi fazla olan Dentestetik, yeni şubemizde uzmanlık alanlarımızdandır. Dentestetik Diş eti estetiği, dişlerin ve diş eti görünümünün diş eti dokusu üzerinde düzenleme yapılarak şekillendirilmesi işlemidir. Pembe estetik olarak da bilinen bu işlem ile birlikte gülüş hattı, simetrik olacak şekilde düzenlenebilir ve daha estetik bir görünüme kavuşabilir. Dentestetik çalışmalarda Çayyolu şubemiz olarak lider pozisyondayız. Ortodontik tedaviler estetik görünümün başında gelir. Ortodonti kelimesi, Yunanca’da ortho düzgün ve odons diş kelimelerinden oluşmaktadır. Ortodonti anabilim dalı, dişlerin diş kemikleri üzerinde düzgün şekilde yerleşmesi ve yüz düzensizliklerinin teşhis ve tedavisi ile ilgilenen bilimdir. Çayyolu bölgesinde oturan hastalarımıza yakınları Çayyolu diş hekimi tavsiye etmek istediklerinde Alyadent Yaşamkent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini tavsiye edecektir. Çayyolu merkezini Arcadium

Kahramankazan Diş

Kahramankazan, başkent Ankara’ya 47 km uzaklıkta tarih, doğa ve kültür hazinesine sahip, şirin bir Anadolu ilçesidir. Alyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kahraman Kazan şubesi olarak biz de bu şirin ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri her türlü ağız ve diş sağlığı sorununu çözmek için çalışıyoruz. Genel muayene, diş dolgusu, kanal tedavisi, çene cerrahisi, implant, diş çekim, zirkonyum ve porselen kaplama, çocuk diş rahatsızlıkları gibi birçok alanda uzman doktorlarımız, sizlerin sağlığı için çalışmaktadır. Yeni nesil bir diş kliniği olarak tüm şubelerimizde ileri teknoloji ile tasarlanmış cihazları kullanıyor ve malzemelerimizi Ankara’nın en kaliteli malzeme sağlayıcı deposundan temin ediyoruz.  Bünyemizde yer alan kliniklerimizin marka değeri en yüksek ürünleri kullanmasına özen gösteriyor ve her bireyin dünya standartlarının üzerinde bir sağlık hizmeti alması gerektiği düşüncesini savunuyoruz. Kahramankazan özel diş hastanemizde dental estetik üzerine uzman doktorlarımız da önemli bir rol sahibidir. Dental estetikten bahsedince akla gelen tedavilerden biri de zirkonyum kaplamadır. Estetik diş hekimliğinde zirkonyum destekli porselenler, metal destekli porselenlerin dezavantajlarını ortadan kaldırmak için geliştirilen yeni nesil diş kaplamalarıdır. Zirkonyum kaplamalar zirkonyum dioksitten hazırlanan beyaz blokların kesilmesiyle elde edilirler. Eski kuşak metallerin dezavantajlarını ortadan kaldıran zirkonyum destekli porselenler hastaların estetik beklentilerini karşılarlar. Zirkonyum dişhekimliğinde metal-free metal içermeyen kaplamalar anlamında milat sayılır. Kahramankazan dişçi kadromuz da bu milatan etkilenip Zirkonyum tedavisine ağırlık vermiştir.  Diş etleri ile

Yapracık Diş

Şehrin batıya doğru gelişmesiyle beraber yerleşimi oldukça arttığı Yapracıktaki diş kliniği eksikliğini Alyadent Yapracık Ağız ve Diş kliniğimizle karşılamış bulunmaktayız.  Yapracık diş polikliniğimizde siz hastalarımıza öncelikle hijyenik bir ortamda güler yüzlü bir hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Alanında uzman diş hekimi ve teknisyen kadromuzla sağlığınız için gereken her tedaviyi yapmaya hazırız. Diş dolgusu, kanal tedavisi, ortodonti, implant, protez diş, diş beyazlatma, diş kaplama, çocuk diş sağlığı, diş eti bakımı ve gülüş estetiği uyguladığımız tedavilerin başında gelmektedir. Özellikle üzerinde hassasiyetle durduğumuz ortodonti dalı hastalarımızın sağlıklı dişlerle kliniğimizden mutlu ayrılmalarını sağlıyor. Ortodonti dişlerdeki ve çenedeki dişlerin yanlış konumlanmasını düzelten diş hekimliği dalıdır. Bu konuyla alakalı farklı farklı hastalıklar öne çıkmaktadır. Bunlardan bazıları; Overbite: Üst dişlerin alt dişleri normalden daha fazla örtmesidir. Bu bozuklukla birlikte üst dişler altlara göre daha önde de konumlanabilmektedir. Ortodontik tedavi ile düzeltilmesi mümkündür. Underbite: Alt dişlerin üst dişlere oranla daha önde olması durumudur. Alt dudağın üst dudağın önüne geçmesine sebep olabilir. Ortodontik tedavi (diş teli) ile düzeltilmesi mümkündür. Crossbite: Alt ve üst dişler arasında ters kapanış görülmesidir. Ortodontik tedavi ile düzeltilmesi mümkündür. Openbite: Arka dişlerin kapanmak üzere birbirine değdiği durumda dahi ön dişler birbirine değmemesi ve dişlerin arasının aralık kalması durumudur. Ortodontik tedavi (diş teli) ile düzeltilmesi mümkündür. Ortodontik rahatsızlıkların birbirinden farklı sebepleri olabilir. Genetik faktörler, kulak burun

Eryaman Diş

Alyadent diş hekimlerinden oluşan ekibi, güzel bir gülüşü korumak veya elde etmek isteyen hastalara holistik diş hekimliği hizmetleri sunuyor. Eryaman Diş, kozmetik ve estetik restoratif diş hekimliği, TME tedavisi ve sedasyon diş hekimliği alanlarında çeşitli hizmetler sunmaktadır . Ankara’nın çeşitli yerlerinde Eryaman , Sincan , Yapracık , Kahramankazan , Yaşamkent’de hizmet vererek, hastalara sadece güzel gülümsemeler yaratmak için değil, aynı zamanda güvenli malzeme ve tedavi sunarak hastanın yaşam kalitesini iyileştirmek için eksiksiz bir diş ve genel sağlık programı oluşturmak için çok çalışıyor.
Yüksek eğitimli ve kalifiye personelimiz, sektördeki mevcut en son teknoloji ve yöntemleri kullanır. Eksiksiz hasta memnuniyeti ve güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz ve hastalarımızı ağız hijyeni, tedavi seçenekleri ve genel sağlık hedefiyle bir ağız sağlığı programını entegre etme konusunda eğitmek için zaman ayırıyoruz. Kapsamlı yaklaşımımız, kişinin ağzının durumunun vücudunun durumunu yansıttığı felsefesine dayanmaktadır. Bu nedenle, uygun diş bakımı ve beslenme, tam sağlığınızda önemli rol oynar.


Gururla geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Bir dişinizi kaybettiyseniz veya eksik dişleriniz varsa, ona benzersiz diş implantı prosedürümüzü ve seramik implant seçeneklerimizi sorun. Gülüşünüzü iyileştirmek için kaplamalar , diş eti çekilmesi tedavisi ve diş beyazlatma dahil olmak üzere eksiksiz estetik ve restoratif diş hekimliği hizmetleri yelpazesi sunuyoruz .


Eryaman Diş ve ekibi, kendilerini optimal düzeyde sağlıklı bir ağız, sağlıklı vücut ve sağlıklı bir zihin haline getirmenize ve korumanıza yardımcı olmaya adamıştır. Randevunuzu bugün bizimle planlayın ve daha erken daha iyi hissedin !

Call Now ButtonRandevu Al